This is a Mirror Site!

BRUG MIG!

This is a Mirror Site!

 

 

John

John Grandt

Om John Grandt

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber som IT Supporter hos A/S Gasturbineservices.com med 1’level Support som hoved opgave – Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver mig muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. I dag har jeg netop underskrevet en ny kontrakt på et år (1år) med A/S Gasturbineservices.com med (Kontrakt udløber nu den 31 august 2022.) Jeg er virkelig glad for at de har valgt at beholde mig. Samtidig ser jeg frem til at samarbejde med vores kommende Proces og Udviklings Chef. Jean Wochner

 

 

 

 

Jeg har valgt at lukke www.job4me.dk ned allerede her i 2021, sitet er ikke længere aktuelt i forhold til jobsøgning. Men jeg har beholdt en kopi af sitet (Mirror  Site) her på mit hoved domæne på job4me.grandts.com blot som reference punkt for selve designet og udformningen at et jobsøgnings site online. Du er meget velkommen til at lade dig inspirere af siderne, til din eventuelle egen måde at søge job på.

 

Top Photo by Elisa Ph. on Unsplash

CV John Grandt

[3d-flip-book mode=”fullscreen” pdf=”https://job4me.grandts.com/wp-content/uploads/2017/11/CV-John-Grandt-IT.pdf”][/3d-flip-book]

Kontakt mig på mail info@job4me.dkinfo@job2you.dk info@grandts.com

eller john.grandt@hotmail.com

Eller anvend min kontakt formular her på siderne.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 5056 8881